SPX - Where Ideas Meet Industry

APV Cavitator

MULTIMÉDIA
video player
Termék típus:

in-line keverõk

Új generációs keverési és melegítési technológia.
Itt vagyunk, hogy segítsünk
Keressen meg minket részletesebb információkért!
Kapcsolatfelvétel

Új generációs keverési és melegítési technológia

Az SPX cég APV Cavitator néven mutatta be az új generációs technológiai fejlesztését. Ez a szabadalmaztatott technológia forradalmian új elõnyöket nyújt a folyadékok lerakódás nélküli melegítése és/vagy folyadékok folyadékokkal, gázokkal és szilárd anyagokkal történõ mikroszkopikus szintû keverése területén, amellyel javítható a termékminõség és a termék funkcionális tulajdonságai.

Az APV Cavitator technológiájának számos potenciális alkalmazási lehetõsége van. Az SPX cég felkutatta azokat a kulcsfontosságú piacokat, amelyeken egyértelmû igény van ezekre a forradalmi elõnyökre idõmegtakarítás, költségcsökkentés és fenntarthatósági szempontból.

7 jó ok, hogy Ön is megvásárolja az APV Cavitator-t:

  • Jobb technológiai hatékonyság (idõ, üzemeltetési költség, és/vagy tõkeköltség)
  • Jobb termékminõség, kihozatal és/vagy nyersanyag megtakarítás
  • Hosszabb gyártási idõ a lerakódásmentes melegítésnek köszönhetõen
  • A karbantartás miatti leállások megszüntetése, illetve csökkentése
  • Kisebb helyigény, a tradicionális technológiához képest
  • Könnyû szerelhetõség, teljes körûen CIP-mosható kivitel
  • Kiváló minõségû emulziók gyártása a kíván részecskeméretben

Lerakódásmentes melegítés

Az APV Cavitator másodpercek alatt képes folyadékokat felmelegíteni. Mivel a hõ a folyadék belsejében képzõdik és nem egy fém hõ-átadó felületen keresztül történik a hõ-közlés, ezért nem kell számolni a hõkezelõ berendezés felületein a lerakodással, a termék ráégéssel. Ez különösen fontos az olyan magas fehérjetartalmú tejtermékek esetében, mint a sajt és a puding. Nagymértékben csökkenthetõ a berendezések üzemzavar miatti állásideje és a karbantartásra fordított idõ, így javul a termék kihozatal és a termékminõség, tehát csökkennek a termelési költségek. Számos esetben a termék íze is javul.

Az APV™ Cavitator kiküszöböli a melegítés során fellépõ lerakódásokat és pillanatok alatt hõt generál a kezelt termékben. A melegítés során fellépõ lerakódás kiküszöbölése lehetõvé teszi az egyenletes termékfeldolgozást, miközben minimalizálható a hagyományos hõkezelõ berendezések mûködése során fellépõ felületi eltömõdés.